Liga 1

Sistemul dorit de Gigi pentru meciul cu Dinamo nu e pregătit! :)

Ilie Stan va juca cu acelaşi sistem şi în derby-ul cu Dinamo

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ilie păstrează 4-3-3 şi pentru derby, fiindcă modificarea cerută de Becali ar bulversa echipa. Prepeliţă e noutatea numărul 1 din echipa pe care Steaua o va folosi în Ştefan cel Mare.

Gigi Becali trebuie să mai aştepte ca s-o vadă pe Steaua jucînd în 4-2-3-1, aşezarea pe care a comandat-o el. Ilie Stan păstrează şi în Ştefan cel Mare tactica din Germania, de la 1-2 cu Schalke, adică 4-3-3.

Antrenorul nu crede că echipa lui ar reacţiona bine dacă sistemul ar fi schimbat într-unul nemaifolosit în acest sezon tocmai pentru un meci atît de important cum e cel cu Dinamo. Ilie crede că formaţia lui ar avea nevoie de antrenamente şi de jocuri ca să fie în stare să joace într-o altă aşezare.

Mizează pe Prepe şi pe Eme
Cea mai importantă modificare din formula Stelei o reprezintă reintrarea lui Prepeliţă. El îl va înlocui pe Bicfalvi, suspendat, în linia de trei de la mijloc. Vîrf va fi tot Rusescu, ajutat pe benzi de doi dintre Tănase, Florin Costea şi Mihai Costea. "Nilă", care a jucat dezastruos în Germania, ar putea pierde echipa.

Altă victimă a partidei cu Schalke ar fi Martinovici. Sîrbul a jucat prost şi Ilie îl pregăteşte pe Emeghara pentru duelul din Ştefan cel Mare. Nigerianul s-a descurcat bine contra Braşovului, dar îi lăsase locul concurentului său pentru meciul de la mijlocul săptămînii întrucît el nu e capabil să joace trei meciuri într-un interval de timp scurt, din pricina problemelor medicale. Dar săptămîna de odihnă l-a repus pe picioare şi acum e apt pentru disputa cu Dinamo, în care l-ar avea adversar direct pe Marius Alexe.

Cum va arăta Steaua luni seară: Tătăruşanu - Emeghara, Iliev, Geraldo, Latovlevici - Prepeliţă, Bourceanu, Brandan - M. Costea (Fl. Costea), Rusescu, Tănase

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.