Liga 1

Tatu vede meciul la TV! » Brazilianul nu va fi recuperat pentru derby

Tatu nu şi-a revenit după leziunea musculară

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Brazilianul tot nu şi-a revenit după leziunea musculară, în ciuda eforturilor staffului medical, şi nu mai e luat în calcul pentru derby.

Leandro Tatu are şanse mari să termine anul cu doar două goluri marcate în campionat pentru Steaua. Brazilianul e încă accidentat şi staff-ul roş-albaştrilor a renunţat să mai spere că l-ar putea repune pe picioare pînă luni seară, deci nu mai contează pe el pentru duelul cu "cîinii". Tatu s-a accidentat în returul cu Maccabi, la 4-2 pentru Steaua, o partidă în care a rezistat doar în primele 26 de minute, pînă să sufere leziunea musculară care l-a scos pe tuşă.

Absenţa sud-americanului de 29 de ani e importantă, mai ales în contextul în care se găseşte Steaua acum. El nu e singurul jucător de atac care-i lipseşte lui Ilie Stan. Tibi Bălan, alt fotbalist ofensiv important pentru "militari", e şi el indisponibil. Practic, soluţiile de atac care i-au mai rămas antrenorului sînt următoarele: fraţii Costea, Rusescu, Tănase şi Nikolici.

4 goluri are Tatu la Steaua în toate competiţiile. Două le-a dat în campionat, plus unu cu ŢSKA Sofia (2-0) şi unu cu Maccabi (4-2)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.