Liga 1

Planul lui Răchită: "Salvare acum, performanţă în 2012"

+1 Foto
Răchită este mulţumit de parcursul Petrolului

Articol de Iulian Pavel  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Valeriu Răchită se declară mulţumit de parcursul echipei din acest an şi anunţă că "găzarii" vor avea altă faţă în sezonul următor.

- Domnule Răchită, aveţi 3 puncte peste ultimul loc retrogradabil. Sînteţi mulţumit?
- Eu cred că puteam obţine mai mult, dar nu pot spune că nu sînt mulţumit de rezultatele din acest tur. Eforturile noastre din acest an s-au îndreptat către promovarea în Liga 1 şi pentru finalizarea stadionului, aşa că aceste 17 puncte ne dau încredere pentru viitor.

- Din sezonul următor vă doriţi mai mult?
- Ăsta este şi planul nostru făcut de la bun început. Acum este important să ne salvăm, dar de la anul vrem performanţă! Şi domnul primar a vorbit cu mai mulţi oameni potenţi financiar care să vină şi să ajute Petrolul, am încredere că putem face mai mult.

- Aveţi nevoie de întăriri în această pauză competiţională?
- Cum să nu avem nevoie?! Am luat această echipă de la zero acum 2 ani, iar în această vară ne-am întărit cum am putut. Voi face o analiză la sfîrşitul acestui sezon de toamnă şi stabilim cine pleacă şi cine vine. Trebuie să luăm cel puţin 2-3 jucători!

- Urmează două deplasări pentru Petrolul. Ce vă propuneţi?
- (rîde) Sportul nu este o echipă slabă, în ciuda clasamentului, a jucat foarte bine cu Vaslui. Va fi un meci foarte dificil cu o contracandidată, vom face totul pentru a cîştiga, iar ultima etapă s-ar putea amîna, poate ar fi mai bine.

"Am înţeles că Mitea va veni cu un avocat pentru a-şi cere drepturile. Mai bine venea cu o hîrtie să vedem de ce a lipsit în ultimele săptămîni de la antrenamente. I-am întins o mînă şi el aşa răspunde" (Valeriu Răchită, antrenor Petrolul Ploieşti)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.