Liga 1

Lobonţ venea cu dicţionarul în vestiar: "Domnule Dinu, să vedem acum dacă minţi sau spui adevărul!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 05 December 2011

Florentin Petre, actual scouter în Ştefan cel Mare, a postat ieri pe pagina sa de facebook un mesaj pentru Cornel Dinu, pe care îl ruga să le mai ţină jucătorilor cîte un discurs mobilizator în vestiar, cum se întîmpla pe vremuri:

"Vă rog frumos domnule Cornel Dinu, să mergeţi în vestiarul nostru. Îmi este dor de o şedinţă, vreau să aud din gura dumneavoastră acele cuvinte care pentru mulţi dintre noi însemnau enorm. Chiar dacă unii nu pricepeau, cum s-a întîmplat o dată cu un coleg care a venit la şedinţă cu dicţionarul limbii române şi i-a spus rîzînd lui Mister: «Hai, să văd eu acum dacă ne minţi sau spui adevărul!»".

Foşti jucători în Ştefan cel Mare au povestit pentru Gazetă că Bogdan Lobonţ este cel care a adus un dicţionar al limbii române în vestiar, se întîmpla la începutul anilor 2000: "Eram odată la Săftica şi urma o şedinţă a lui Cornel Dinu cu tot lotul. Lobby, care era foarte glumeţ de fel, a scris pe uşă: «Atenţie, începe ora de istorie! Profesor academician Cornel Dinu»".

Cîteva vorbe de duh ale lui Mister care i-au pus în încurcătură pe dinamovişti:
» "Filosofia este o transcedentală propedeutică pentru sufletul bîntuit de moarte al românului"
» "Doar prin hazardul inconştient social nu se putea ajunge în sfere atît de aureolate şi în plan financiar"
» "Este incotestabilă fortuirea ca românul sa fie un straşnic luptător sîrb"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.