Liga 1

Steaua a reunit haita! » Stadionul din Ştefan cel Mare a fost plin la derby

După mult timp, stadionul lui Dinamo a fost din nou neîncăpător

Articol de Eduard Apostol, Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Derby-ul cu eterna rivală şi căldura neaşteptată din acest început de decembrie i-au ajutat pe fanii dinamovişti să regăsească drumul spre stadion.

Rivalitatea şi tradiţia derby-ului i-au readus pe "cîini" la arena din Ştefan cel Mare. În premieră în această stagiune, "Dinamo a fost aseară plin, aproape 15.000 de locuri fiind ocupate de către spectatori. O parte dintre ei, 676 la număr, au fost ultraşii Stelei.

De partea cealaltă, chiar dacă au ameninţat că vor boicota partida, gazdele, şi anume fanii dinamovişti, au ocupat peluza "Cătălin Hîldan". Nu chiar în totalitate, pentru că în sectorul de lîngă gura de acces au existat şi ceva locuri goale. Una peste alta, în "Groapă" au fost aseară ultraşi, dar şi cetăţeni, aşa cum sînt denumiţi spectatorii ce nu fac parte din galerie, oameni de toate vîrstele, bătrîni, tineri şi copii.


Chiar şi aşa, incidentele n-au lipsit în totalitate, imediat după ce gazdele au deschis scorul, cîteva torţe şi fumigene s-au aprins printre "cîini". Asta cu toate că, înaintea partidei, Jandarmeria a efectuat un control extrem de riguros, verificînd chiar şi bagajele jucătorilor de la Dinamo.

Decizia a venit pentru a preveni incidentele ce au avut loc la meciul din primăvară, din Ghencea, cînd alb-roşiii au fost prinşi aruncînd materiale pirotehnice suporterilor din tribună.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.