Liga Campionilor

Exploziv! » Chelsea e ca o oală sub presiune înainte meciului cu Valencia

Pentru Villas Boas, Drogba e doar un surplus care trebuie înlăturat

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tocmai înaintea ”şocului” decisiv pentru calificarea în ”optimi” s-a anunţat disponibilizarea a încă 4 jucători după Anelka şi Alex. Printre ei, Drogba!

Într-un moment în care Chelsea îşi joacă viitorul în actuala ediţie a Ligii, în presă au "transpirat" planurile şefilor de a sacrifica şase "veterani" pentru a aduce sînge proaspăt în echipă. Cel mai proeminent dintre numele aflate pe lista neagră: ivorianul Didier Drogba (33 de ani).

Situaţia e de-a dreptul incendiară. Mulţi dintre jucătorii care azi ar trebui să se concentreze asupra "şocului" cu Valencia (1-1 în tur), decisiv pentru calificarea în "optimi", sînt cu gîndul la viitoarele destinaţii. Iar alţii, aflaţi şi ei la o vîrstă, vezi Malouda (31) sau Lampard (33), îşi pun întrebarea ce viitor mai au la club în condiţiile în care managerul Villas Boas a primit undă verde din partea patronului Roman Abramovici să împrospăteze masiv lotul?

Singurii care nu-şi mai fac griji sînt Anelka şi Alex. Amîndoi au primit undă verde să se transfere şi-au fost scoşi definitiv din lot. Atacantul francez, 32 de ani, e aşteptat să semneze în ianuarie cu Shanghai Shenhua pentru un salariu regesc, 7,4 milioane euro, iar brazilianul Alex, 29 de ani, este în vizorul lui Juventus.

VOR PLECA: Anelka, Alex, Drogba, Kalou, Bosingwa, P. Ferreira

AR PUTEA VENI: D. Villa (Barcelona), Hazard (Lille), E. Vargas (Univ. de Chile), Alvaro Pereira (Porto), G. Cahill (Bolton), Chalobah (juniori)

112,4 milioane l-au costat pe patronul Abramovici cei şase jucători de care acum vrea să scape

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.