Liga 1

Borcea iese în apărarea lui Săvulescu: "Îl cunosc de mai bine de 10 ani, nu se pune problema să fie homosexual"

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 06 decembrie 2011

Acţionarul dinamovist Cristi Borcea a reacţionat la declaraţiile lui Gigi Becali la adresa lui Dragoş Săvulescu. Înaintea partidei cîştigate de Steaua în "Ştefan cel Mare", scor 3-1, patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a spus despre Dragoş Săvulescu că este homosexual.

"Am observat cu stupoare ce a spus naşul meu despre partenerii mei de afaceri de la Dinamo. Nu sînt de acord cu părerile lui Gigi, cu tot respectul pe care îl am pentru el.

În ce-l priveşte pe Săvulescu, pot să vă spun că-l cunosc de mai bine de 10 ani şi nici nu se pune problema, nu s-a pus niciodată, ca Dragoş să fie homosexual. Îl cunosc bine, ştiu ce fel de om e, nu se pune problema de asemenea bazaconii. Nu e asta cauza din care a divorţat, motivele despărţirii sînt problema lui personală", a declarat Borcea pentru GSP.RO.

Citeşte aici ce a spus Becali despre Săvulescu!


Conducătorul dinamovist a văzut derby-ul Dinamo - Steaua, scor 1-3, de la Miami, unde se află alături de soţia sa. Referitor la înfrîngere, Borcea a spus: "M-a durut foarte mult, de aceea avem nevoie de dăruire, atitudine, suflet şi disponibilitate la efort pentru a termina pe locul întîi în această iarnă şi pentru a ajunge în semifinalele Cupei României. Adunaţi-vă în numele lui Dinamo", este mesajul acţionarului roş-albilor pentru jucători şi fani.

Vezi aici răspunsul dat de Dragoş Săvulescu lui Gigi Becali!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.