Liga 1

Un nou atac la fraţii Costea! Stan: "Noi batem Dinamo şi ei sînt supăraţi? Înseamnă că nu vor la Steaua!"

Fraţii Costea se află în continuare în conflict cu galeria Stelei

Articol de Gazeta Sporturilor   —  joi, 08 decembrie 2011

Ilie Stan spune că supărarea fraţilor Costea de la finalul derby-ului a continuat cu scene incredibile în vestiar şi ieri, la antrenament.

- Domnule Stan, fraţii Costea n-au vrut să meargă la galerie după meciul cu...

- Da, făceau pe supăraţii. Noi bătuserăm pe Dinamo la ea acasă după 7 ani şi ei erau supăraţi, nici nu se bucurau. Chiar i-am şi zis lui Mihai: «Bucură-te, mă, că ai dat gol cu Dinamo!».

- Şi ce v-a răspuns?

- Că să-l las în pace că e supărat. Păi, eram în vestiar, toţi cîntau, dansau, strigau şi ei doi stăteau singuri, izolaţi, într-un colţ. Le-am zis «veniţi alături de noi!». Nici n-au vrut să audă.

- Erau supăraţi pe suporteri sau...

- De fapt, eu sînt supărat pe ei pentru că nu reuşesc să se integreze în spiritul adevărat al Stelei. Dacă noi batem Dinamo şi ei sînt supăraţi, ce să mai comentezi? Înseamnă că nu vor să joace la Steaua, mai ales că şi la antrenamentul de miercuri i-am simţit morcoviţi. Oricum, cine nu înţelege disciplina de grup se elimină singur.



"Mihai a dat gol cu Dinamo şi eram decişi să facem pace cu el. N-o s-o mai facem, pentru că după meci ne-a întors spatele, dar şi pentru că i-a dat tricoul Stelei lui Dorel Stoica. Nu trebuia să facă asta, nimeni n-a mai făcut-o. Cine l-a pus să facă gestul ăsta?" (Lider al galeriei Stelei)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.