Handbal

Incredibila Brazilie! » Franţa a fost învinsă de selecţionată sud-americană

Tabela meciului Brazilia-Franţa care va rămîne în istoria handbalului brazilian (Foto: Marius Ionescu)

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

O echipă care a terminat pe locul 15 ultimul Campionat Mondial a învins marţi noapte vicecampioana lumii, după ce Franţa a condus cu 18-10.

Partida cu Brazilia, din această noapte, se anunţă una extrem de dificilă pentru România. Sud-americancele au arătat o determinare şi o disponibilitate la efort ieşite din comun la acest Campionat Mondial.

Contra Franţei, marţi noaptea, echipa lui Olivier Krumbholz a părut că va călca în picioare "naţionala" ţării gazdă. A condus cu 17-10 la pauză, pe teren fiind o singură echipă. Partea a doua a fost însă de coşmar. Portarul de la Randers, Chana Masson, a făcut meciul vieţii şi Brazilia a întors uluitor! Mai mult chiar, a cîştigat la scor, 26-22, un meci în care, nici cel mai fanatic suporter carioca, nu mai credea. Masson a avut un procentaj fabulos, 67 la sută la mingile apărate, iar Brazilia a cîştigat repriza a doua cu 16-5!

"Nu ştiu cum era mai bine, să cîştige Franţa sau Brazilia. Noi trebuie acum să trecem de Brazilia, o echipă cu un moral ridicat şi care, aşa mi s-a părut mie, în partea a doua cu Franţa, a fost şi ajutată de arbitri", a declarat Radu Voina. "Pun mult suflet în joc şi compensează greşelile tehnice. În faţa unei echipe ordonate însă, nu au prea multe şanse.

Franţa a făcut aceeaşi greşeală pe care am făcut-o şi noi cu Japonia, ne-am precipitat", a subliniat Voina.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.