Handbal

Înfrîngere dureroasă » România a pierdut primul meci de la Mondiale

Carmen Amariei s-a zbătut pentru fiecare minge foto: Marius Ionescu (Sao Paulo)

Articol de Marian Ursescu  —  joi, 08 decembrie 2011

România a pierdut primul meci de la Campionatele Mondiale de la Brazilia! Tricolorele au fost învinse de reprezentativa ţării gazde, scor 33-28, iar mîine joacă ultima partidă din faza grupelor, cu Franţa.

Cel de-al patrulea meci de la Mondialele din Brazilia a fost cu ghinion pentru elevele antrenate de Radu Voina. După două victorii şi un egal, România a suferit prima înfrîngere la competiţia mondială, fiind învinse fără drept de apel de Brazilia. Doar la începutul primei reprize au reuşit ”tricolorele” să se apropie de reprezentativele ţării gazde, egalînd la 4. Însă, din minutul 9, încurajate de un public frenetic, braziliencele au început să se desprindă, marcînd goluri din toate poziţiile şi au păstrat o diferenţă de minim două goluri, diferenţă care în ultima parte a meciului a început să se mărească, iar la final să ajungă la 5.

Cu Do Nascimento aflată în zi mare, fără nici o ratare de la 7 m, cu linia de 9 m care a înscris din toate poziţiile, dar şi cu nenumăratele greşeli comise de handbalistele tricolore, Brazilia nu a întîmpinat nici o problemă în a obţine cea de-a patra victorie din tot atîtea posibile.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.