Liga 1

Bosniacul Vranjes îi face din nou probleme lui Grigoraş

Vranjes îi face iar probleme lui Grigoraş

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 08 decembrie 2011

Mijlocaşul Stojan Vranjes a fost exlcus din lot şi trimis să se antreneze singur după ce i-a reproşat  antrenorului Petre Grigoraş că îl ţine pe banca de rezerve la meciul cu Rapid, din Cupa României, cîştigat de giuleşteni cu 2-0.


Fotbalistul nu a acceptat statutul de rezervă în partida din Giuleşti. "Eu nu sînt fotbalist care să stea pe banca de rezervă! Ori joc, eu pe bancă nu stau", le-a spus bosniacul celor din staff-ul tehnic. Grigoraş l-a trimis pe fotbalist imediat în tribună atunci cînd secunzii săi i-au transmis nemulţumirile lui Vranjes.

În plus, tehnicianul nu îl mai vrea nici la şedinţele de pregătire. "Fotbalistul se va antrena cu echipa a doua deoarece Petre Grigoraş nu vrea să îl mai aibă sub comada lui", a explicat preşedintele Eugen Pîrvulescu. Fotbalistul a mai avut o ieşire şi la meciul cu Petrolul, atunci nu a fost inclus în primul 11.

Gorjenii nu mai au răbdare nici cu atacantul Jaka Stromajer, care nu s-a mai întors la echipă după ce a fost învoit pentru cîteva zile pentru a-şi rezolva nişte probleme familiale în Slovenia. "Stromajer e jucător profesionist şi trebuia să se întoarcă la echipă. Va fi suspendat pînă la finalul contractului scadent în vara lui 2013. Dacă în iarnă vor exista oferte pentru Vranjes şi pentru Stromajer vor putea pleca, dar nu gratis fiindcă nu sîntem casă de binefacere", a comentat Pîrvulescu.

Gorjenii au cîştigat litigiul cu Vranjes, care depusese un memoriu pentru a deveni jucător liber deoarece contractul său cu formaţia din Tîrgu-Jiu nu este tradus şi în limba maternă. Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a respins speţa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.