Liga 1

Prepeliţă îi "înţeapă" pe clujeni: ”Se rugau să se fluiere finalul!”

Prepeliţă a făcut aseară cel mai bun meci de cînd a venit la Steaua. FOTO Alex Nicodim

Articol de Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Prepeliţă a nimerit bara de două ori în timpul jocului. După meci, el s-a răzbunat pe cei de la CFR rîzînd de ei că-l implorau pe arbitru să fluiere finalul, disperaţi că vor pierde


- Andrei, cum apreciezi rezultatul?

- Sînt două puncte pierdute, mi-e clar. Am jucat acasă, am fi avut nevoie să cîştigăm. Am şi dominat, ceea ce a fost logic într-o asemenea atmosferă, cu peste 30.000 de oameni încurajîndu-ne.

- Cum ţi s-a părut CFR?
- Ce să mai zic de CFR... Clujenii îl implorau pe arbitru să fluiere finalul meciului, simţeau şi ei că nu se mai descurcă.

- Ce crezi că urmează pentru Steaua?
- Un meci cu AEK Larnaca, pe urmă încă unul cu Voinţa Sibiu, apoi vacanţa şi pregătirea dinaintea returului. O să vedeţi că echipa va arăta mult mai bine după antrenamentele din iarna asta. O să crească mult jocul nostru şi deja se vede că sîntem în progres.

- Au ieşit discuţii pe seama arbitrajului. Tu ce părere ai?
- Eu spun că Balaj ar fi trebuit să ia măsuri măcar după ce i-a văzut ochiul umflat lui Tănase. Măcar atunci să-l fi eliminat pe Gabi Mureşan!

- Mihai Costea a jucat cu tine şi la Craiova. Cum îl percepi în momentul acesta?
- E foarte bun. Vă spun că şi el, şi Florin sînt atacanţi excelenţi şi o vor demonstra şi la Steaua faţă de toată lumea. E nevoie să li se acorde ceva mai multă încredere. Golul dat de Mihai în seara asta e încă un argument în favoarea celor doi Costea.

"Parcă dezamăgirea e mai mică aşa, după ce am avut tot meciul la discreţie. Văzînd cum am dominat-o pe CFR Cluj, nu mai sîntem atît de supăraţi"
Ciprian Tătăruşanu, portar Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.