Liga 1

Patru nume, doi favoriţi! » Au început căutările pentru un nou antrenor la U

Pustai mai are un an şi jumătate contract cu Gazul, dar ar putea rupe acordul cu medieşenii în cazul unei oferte tentante

Articol de Marius Tuhuţ  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pustai, Grigoraş, Sabău şi Rednic sînt tehnicienii de pe lista lui Walter, primii doi fiind favoriţi.

Ionuţ Badea a fost demis de pe banca tehnică a Universităţii Cluj imediat după înfrîngerea cu FC Vaslui (0-1). Finanţatorul Florian Walter l-a desemnat pe Claudiu Niculescu să asigure interimatul la echipă şi a început căutările pentru un nou antrenor.

Pe lista lui Walter sînt 4 nume: Cristian Pustai (46 de ani), Petre Grigoraş (47 de ani), Ioan Ovidiu Sabău (43 de ani) şi Mircea Rednic (49 de ani). Favorit este "principalul" Gazului, care a făcut la Mediaş o echipă ce joacă un fotbal deschis, pe placul omului cu banii de la Universitatea.

După mai bine de 4 ani la Mediaş, şi pentru Pustai venirea la Cluj ar fi o provocare, ţinînd cont de pretenţiile de cupe europene ale "şepcilor roşii". Petre Grigoraş, antrenorul revelaţiei sezonului, Pandurii Tg. Jiu, este şi el printre preferaţii lui Walter. Grig e dorit şi pe banca Stelei de Gigi Becali, dar nu dă semne că ar abandona proiectul de la Tg. Jiu.

Prezent în tribune la întîlnirea cu FC Vaslui, Neluţu Sabău susţine că nu a fost contactat de oficialii Universităţii. "Nu m-a căutat nimeni. Cred că dacă exista vreun interes aş fi primit deja o ofertă", a spus Sabău. Pe turnantă aşteaptă şi Rednic, dar şansele sînt minime pentru că veteranii Boştină şi Cl. Niculescu nu vor accepta mariajul.

"Am crezut foarte mult în Badea, dar s-a ajuns întru-un punct în care nu se mai puteau schimba lucrurile. Trebuia să-l demit mai demult" (Florian Walter, patron U Cluj)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.