Liga 1

Game over pentru Alexe! » Accidentarea atacantului dinamovist a recidivat

În vară, Alexe a fost la un pas de un împrumut la Cesena, dar şefii s-au opus din cauza sumei prea mici oferite de italieni, 400.000 de euro

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Lui Marius i-a recidivat cu Steaua microleziunea fibrilară suferită în zona inghinală în vară. Nu va mai juca împotriva lui Tîrgu Mureş şi va merge iar la doctor, în Italia.

Pentru Marius Alexe iarna nu a venit cu un transfer în străinătate, aşa cum aştepta în vară, ci cu o nouă accidentare. Mai exact o recidivă a microleziunii fibrilare din zona inghinală suferite în vară, cînd a pierdut mai mult de două luni din cauza tratamentelor în ţară şi la clinica privată din Roma.

Acum, mijlocaşul de 21 de ani nici măcar n-a mai fost luat în calcul de Liviu Ciobotariu pentru jocul cu Astra şi nu va evolua nici la Tîrgu Mureş, fiind sfătuit de doctori să ia o pauză lungă pentru ca zona afectată să se vindece, mai ales că acuză şi o pubalgie. Săptămîna viitoare, Alexe va efectua un nou control amănunţit şi sînt şanse mari să meargă din nou la Roma pentru un nou tratament.

O sursă autorizată a dezvăluit cum s-a ajuns ca Marius să se aleagă o nouă microleziune fibrilară: "Avea mici dureri în acea zonă, dar a ales să forţeze, mai ales că Ioan Becali venise cu reprezentanţii mai multor cluburi din Italia şi Spania, care doreau să-l vadă la lucru pentru un eventual transfer din ianuarie!".

1 gol şi două pase decisive a reuşit Alexe în cele 12 partide disputate pentru Dinamo în acest sezon, în Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.