Liga 1

”U” Cluj pune la bătaie într-o campanie umanitară un dans cu Bianca Drăguşanu!

Bianca Drăguşanu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 decembrie 2011

"U" Cluj îşi promovează o campanie umanitară prin intermediul Biancăi Drăguşanu, iubita fotbalistului Adrian Cristea. La propunerea unei asociaţii de studenţi, asistenta lui Dan Capatos de la "Un show păcătos" va dansa în clubul "Obsession" împreună cu suporterul care va cîştiga o licitaţie pentru un tricou de colecţie!

"Vom participa, împreună cu o organizaţie de studenţi, la o licitaţie pentru casele de copii. Sprijinul nostru va consta în licitarea unui tricou, iar cîştigătorul va beneficia şi de un dans cu Bianca Drăguşanu. A fost o opţiune a studenţilor",

a explicat directorul executiv al clubului, Cosmin Irimieş.

Fundaţia Comunitară Cluj (FCC) şi clubul de fotbal i-au premiat astăzi pe cîştigătorii tricourilor scoase la licitaţie în a doua etapă a proiectului derulat pe site-ul upentrucluj.ro. 10 persoane şi-au adjudecat 12 tricouri cu suma totală de 6.550 de lei. Aceşti bani se adaugă celor 14.200 de lei obţinuţi în prima tranşă a proiectului. Suma totală va fi direcţionată spre Fondul "U pentru Cluj", gestionat de FCC.

Pe 15 decembrie, oficiali ai clubului şi jucători vor împărţi 300 de cadouri copiilor din zona rurală limitrofă Clujului, în Piaţa Unirii.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.