Europa League

Indicaţia nr. 1 a lui Ilie Stan: "Nu jucaţi cu gîndul la meciul de la Haifa!"

Ilie Stan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 13 December 2011

Antrenorul Stelei, Ilie Stan, a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre partida de mîine, cu AEK Larnaca, decisivă pentru calificarea în primăvara Europa League.

"Pînă acum am reuşit doar să aducem publicul la stadion, dar trebuie să ne realizăm şi obiectivele, să facem performanţă. În momentul de faţă, AEK Larnaca este o echipă foarte puternică şi organizată, mai ales că au şi schimbat antrenorul de curînd. Eu mă bazez pe dorinţa jucătorilor de a se califica. O să le cer să se concentreze la ce au de făcut pe teren, şi să nu se gîndească la meciul de la Haifa. Am vorbit cu Marica şi după jocul din Germania şi mi-a zis că nu se pune problema să meargă în Israel în vacanţă. Schalke o să cîştige acolo!", a spus Stan, care a comentat şi evenimentul în care a fost implicat Nikolici:

"Este viaţa lui, e timpul lui, face ce vrea. La noi în regulament e specificat că jucătorii nu mai au voie în oraş după ora 11, cu 4 zile înainte de meci, aşa că nu am ce să-i zic"

CLASAMENT GRUPA J
1. Schalke 11 puncte
2. Maccabi 6 puncte
3. Steaua 5 puncte
4. AEK Larnaca 5 puncte

Steaua - AEK Larnaca şi Maccabi - Schalke se joacă miercuri, la aceeaşi oră, 22:05. Partida Stelei va fi transmisă în direct pe PRO TV şi liveTEXT pe GSP.RO şi m.gsp.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.