Campionate

Eric, ca şi plecat de la Karpaty! Nu a primit bani de patru luni

Eric a debutat pentru Karpaty în meciul contra celor de la Dinamo Kiev (foto: fckarpaty.lviv.ua)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 13 decembrie 2011

La doar cîteva zile de la debutul lui Eric la Karpaty, petrecut în partida cu Dinamo Kiev, presa ucraineană anunţă că mijlocaşul brazilian nu a văzut niciun ban de patru luni şi se pregăteşte să plece de la echipă

Agentul lui Eric a confirmat, pentru UA Futbol, dificultăţile întîlnite de brazilian în Ucraina. "Jucătorul a fost dorit de către preşedintele grupării, am venit aici şi a semnat după discuţiile purtate cu acesta. Oraşul este unul frumos, echipa la fel, eu am fost unul din cei care l-au sfătuit să aleagă Karpaty.

Totul părea în regulă, dar acum îmi dau seama că am greşit. Eric are o mare problemă la clubul ucrainean. Probabil va pleca de la echipă, de el s-a interesat un club din Brazilia. E păcat de el, a jucat excelent cu Dinamo Kiev, a arătat caracter. Nu e puţin lucru să debutezi la o echipă după atîtea luni de pauză. Mai ales într-un meci cu unul din granzii Ucrainei."

Horoba: "Nu a respectat contractul"

Preşedintele celor de la Gaz Metan, Ioan Horoba, a menţionat că Eric nu şi-a respectat contractul avut cu formaţia ardeleană. "Am auzit că Eric este în Mediaş şi că mîine ar trebui să se dea decizia la Comisia pentru soluţionarea litigiilor. Decizia nu o ştiu dar nu ar putea fi decît suspendarea lui. Anul trecut a semnat un nou contract cu Gaz Metan pe 5 ani de zile, pe care nu l-a respectat. Dacă va fi suspendat, nu va putea juca nici în Ucraina", a spus Ioan Horoba la "DigiSport Special".

"Am venit să mă uit la meci, să îmi revăd colegii. S-a terminat campionatul în Ucraina. Am o situaţie puţin complicată în Ucraina, dar deja încerc să vorbesc cu impresarul şi să rezolvăm situaţia, să văd dacă trebuie să rămîn acolo sau să mă întorc.
Am avut contract 4 ani cu Mediaş, am fost împrumutat, a trebuit să plec apoi. Dacă Gaz Metan crede că a avut dreptate şi a fost corect cu mine, le doresc multă baftă. Aştept cu mare drag decizia Comisiilor", a fost răspunsul lui Eric.

Moraes a păţit la fel

Eric nu este primul brazilian plecat din România în Ucraina care nu a luat decizia corectă. Junior Moraes a ajuns, în luna februarie a acestui an, la Metalurg Doneţk, însă a părăsit gruparea după cîteva săptămîni, deoarece concitadinii Şahtiorului nu i-au plătit contractul şi nu au înregistrat transferul jucătorului plecat de la Bistriţa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.