Campionate

Anelka al Bulgariei » Crespo, aproape de Ludogorets! ;)

Hernan Crespo are 36 de ani şi joacă la Parma

Articol de Gazeta Sporturilor   —  marți, 13 decembrie 2011

Nu doar campionatul Rusiei sau cele din Asia sunt preferate de jucătorii trecuţi de prima tinereţe. Bulgarii de la Ludogorets vor să dea lovitura şi să îl aducă pe argentinianul Hernan Crespo

Sud-americanul va fi, cel mai probabil, împrumutat. Patronul lui Ludogorets, Kiril Domuschiev, a declarat că este dispus să plătească 300.000 de euro pentru împrumutul jucătorului de la Parma. Conform publicaţiei 7 Dni Sport, citată de France Football, Atacantul şi-a dat deja acordul pentru mutarea sa la sud de Dunăre.

Hernan Crespo este un fotbalist argentinian, în vîrstă de 36 de ani. A evoluat la River Plate, Parma, Lazio, Inter, Chelsea, Milan şi Genoa. Are 64 de selecţii şi 35 de goluri la naţionala Argentinei, cu care a bifat trei ediţii ale Campionatului Mondial de Fotbal. Este multiplu cîştigător al campionatului Italiei.

Ludogorets Razgrad este surpriza campionatului bulgar, nou-promovata ocupînd prima poziţie în clasament după 13 etape de campionat. În componenţa echipei joacă o serie de fotbalişti străini care s-au făcut remarcaţi în acest sezon, precum brazilienii Marcelinho şi Juninho Quixada sau francezul Alexandre Barthe.


 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.