Europa League

Steaua a deschis deja şampania! » Şi-au făcut programul de pregătire ca şi cum ar fi calificaţi în primăvara europeană

Primul amical pentru Brandan şi colegii săi va fi pe 29 ianuarie.

Articol de Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Stan va duce echipa pentru 9 zile în Poiana Braşov, după care va petrece peste două săptămîni în Antalya, unul dintre amicale fiind contra lui Kuban Krasnodar.

Roş-albaştrii sînt siguri de calificarea în primăvara Europa League! Argumentul îl reprezintă faptul că antrenorii şi conducătorii au definitivat programul de pregătire din pauza de iarnă ca şi cum echipa are meci oficial de disputat pe 16 februarie 2012, atunci cînd e turul "16-imilor" din a doua competiţie continentală.

Reunirea Stelei e prevăzută pentru 10 ianuarie, a doua zi se va efectua vizita medicală, după care se va merge 9 zile în Poiana Braşov, pentru un stagiu montan. Din 24 ianuarie va începe un turneu în Antalya, în care sînt perfectate 5 amicale, partida-vedetă fiind împotriva echipei lui Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, pe 5 februarie.

Tocmai pentru că programul e fixat ca şi cum echipa e calificată în primăvara Europa League, în cazul în care nu se va întîmpla acest lucru, atunci stagiul din Antalya se va prelungi cu încă 7 zile şi se vor mai parafa încă două meciuri de verificare, întoarcerea la Bucureşti făcîndu-se, în acest caz, pe 16 februarie, în condiţiile în care returul e programat să înceapă pe 24 februarie.

Programul jocurilor de pregătire
Data: Meciul
29 ianuarie: Steaua - Levski Sofia (Bulgaria, locul 3)
31 ianuarie: Steaua - Legia Varşovia (Polonia, locul 2)
3 februarie: Steaua - Dinamo Minsk (Belarus, locul 4)
5 februarie: Steaua - Kuban Krasnodar (Rusia, locul 8)
8 februarie: Steaua - Debrecen (Ungaria, locul 1)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.