Liga 1

Gigi nu renunţă la premieri. N'Doye, Fatai şi Strătilă chemaţi la palat pentru o primă uriaşă împotriva CFR-ului :O

Gigi Becali l-a chemat cu toata familia la palat pe N'Doye

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 13 decembrie 2011

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, nu renunţă la premieri şi le-a făcut o propunere incredibilă în direct la GSP TV lui N'Doye, Fatai şi Strătilă. Latifundiarul din Pipera vrea să le ofere cîte 10.000 de euro fiecăruia dintre cei 3 jucători ai Astrei pentru o victorie cu CFR Cluj.

"Dacă e de acord să se boteze, îl iau la Steaua pe N'Doye. M-am gîndit să îl chem pe el şi pe soţia lui, să-i propun să stea un an cuminte, fără cluburi, fără cap de mort pe haine. A zis că e prietenul meu şi vreau să mă conving de asta. Dacă vrea să îmi demonstreze, să bată CFR-ul.

Joi, îl chem pe N'Doye. El ţine toată echipa Astrei şi ar fi foarte bun la Steaua", a spus Gigi Becali în direct la Contraatac, pe GSP TV.

În momentul în care Ousmane N'Doye era în direct, Gigi Becali a ţinut să intervină telefonic pentru a discuta în direct cu mijlocaşul Astrei.

N"Doye: "Niciodată, niciodată, nu voi juca la Steaua. Eu nu sînt genul să joc acolo pentru că nu accept multe lucruri, sînt fotbalist de caracter"

Gigi Becali: "Eu pot să fiu naşul tău de botez şi imediat vii la Steaua. Nu zic la mişto. Dar trebuie să fii băiat cuminte, să nu te duci la curve 6 luni. Vorbesc cu soţia ta, vă cumpăr casă aici"

N"Doye: "Gigi, îmi place foarte mult de tine. Dacă vine şi nevasta mea, ies şi mai mult în club. Eu sînt foarte, foarte bine la Astra"

Gigi Becali: "Bine, atunci să vii joi la palat să vorbim de meciul cu CFR! Să-i aduci pe Fatai şi Strătilă. Vă dau cîte 10.000 de euro să cîştigaţi meciul împotriva Clujului"

Pe toată durata dialogului, N'Doye s-a amuzat, rîzînd de propunerile făcute de Becali.

Partida dintre Astra şi CFR se va disputa sîmbătă, de la ora 17.00, în direct la DigiSport1 şi liveTEXT pe GSP.Ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.