Campionate

Presa iberică intră la duel » "Barça l-a scos la vînzare pe Villa!" vs. "Cristiano se gîndeşte să plece de la Real!"

+2 Foto
Cristiano Ronaldo şi David Villa sînt daţi ca şi plecaţi de la Real, respectiv Barcelona

Articol de Cristina Negrilă  —  miercuri, 14 decembrie 2011

Război total în Spania între Barça şi Real! A trecut "El Clasico", dar lupta continuă, de la distanţă. Cum, pe teren, catalanii au tranşat duelul direct din tur, cîştigînd cu 3-1 pe terenul marilor rivali, povestea continua în presă.

De o parte, cotidianul Marca, cunoscut ca unul dintre ziarele apropiate Realului, publică astăzi "ştirea bombă": "Barça l-a scos la vînzare pe Villa!" Ceea ce surprinde nu este zvonul în sine, care a mai tot circulat în ultimele două luni, vorbindu-se de deteriorarea relaţiilor dintre Messi şi Villa, ci faptul că apare mare, pe prima pagină a cotidianului spaniol.

"Jucătorul e dezamăgit că a pierdut locul de titular. Povestea frumoasă dintre David Villa şi Barcelona e aproape de final, la doar doi ani după transferul său la formaţia catalană. Clubul blau-grana l-a scos la vînzare pe atacantul venit de la Valencia şi intenţionează să-l cedeze în vara viitoare.

Barcelona a plătit aproximativ 42 de milioane de euro în urmă cu aproape doi ani, cînd l-a achiziţionat pe David Villa de la Valencia. Fotbalistul a semnat pe 4 ani, cu opţiune pentru încă un sezon, iar salariul său este de 7 milioane de euro (brut) pe an. Se pare că Villa ar putea ajunge în Anglia, la una dintre echipele importante: Chelsea, Liverpool sau Aston Villa. Cei mai interesaţi par a fi cei de la Liverpool, deşi oferta lor nu se ridică la cea făcută de Chelsea", informează Marca.

De cealaltă parte, cotidianul Sport.es, una dintre publicaţiile de casă ale Barcelonei, ripostează cu un material şi mai interesant: "Cristiano se gîndeşte să plece de la Real!"

"Fotbalistul portughez nu poate accepta umilinţa la care consideră că a fost supus de către fanii madrileni, după înfrîngerea în faţa Barcelonei, pe "Bernabeu". E nevoie ca anumite lucruri să se schimbe pînă la finalul sezonului pentru ca vedeta Realului să îşi dorească să continue la Madrid. În acest moment, fotbalistul lusitan se gîndeşte serios la posibilitatea de a pune punct aventurii sale la formaţia din capitala Spaniei. Dezamăgit cînd a auzit fluierăturile fanilor, Cristiano s-a înfuriat de-a dreptul a doua zi. Portughezul e supărat pe toată lumea: de la antrenorul său, Jose Mourinho, pe care îl acuză că nu i-a luat apărarea public în conferinţa de presă de după meci (Mourinho a declarat că nu a auzit fluierăturile). Cristiano şi-ar fi dat seama că, dacă lucrurile nu se schimbă, nu va putea cîştiga trofee cu actuala echipă, iar prestigiul său internaţional are de suferit din cauta duelurilor directe pierdute aproape în totalitate cu Leo Messi".

Tot Sport.es scrie că: "Ronaldo n-ar spune nu unei oferte de la Manchester City, care ar fi făcut deja primul pas pentru un eventual transfer, după cel mai recent eşec al Realului în faţa Barcelonei. Ar fi un dublu cîştig pentru City: ar transfera unul dintre cei mai buni fotbalişti ai lumii şi i-ar da lovitura de graţie rivelei United, la care Cristiano a evoluat înainte de a semna cu Real Madrid. Banii nu-s o problemă, clubul englez fiind dispus să plătească madrilenilor 150 de milioane de euro vara trecută".

VEZI, MAI JOS, PRIMA PAGINĂ DIN MARCA ŞI MATERIALUL DIN SPORT.ES DESPRE CRISTIANO RONALDO!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.