Europa League

Reacţie violentă a lui Viorel Hizo: "Gerlemu' p... mă-sii!"

Gerlem a greşit decisiv la primul gol marcat de Zurich

Articol de Iulian Pavel  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul a făcut o adevărată criză de nervi după ce brazilianul a pierdut mingea pe care Zurich a transformat-o în gol şi l-a înjurat pe elevul său.

FC Vaslui şi-a văzut visul calificării spulberat definitiv în minutul 69 al partidei de aseară. Atunci cînd Gerlem a pierdut cu mare lejeritate mingea undeva la 25 de metri de poartă, elveţienii au recuperat, iar Margairaz a marcat cu o execuţie senzaţională.

A fost momentul în care Viorel Hizo a făcut o adevărată criză de nervi pe marginea terenului. Şi-a scos şapca şi a aruncat-o pe jos, după care aproape că şi-a smuls geaca de pe el, în timp ce îl înjura pe Gerlem. Reluările TV au descifrat şi expresiile pe care tehnicianul le-a folosit la adresa elevului său. "Gerlemu' p...i mă-sii!", a urlat Hizo, care a continuat să-l înjure pe fotbalistul sud-american.

Gerlem a început aseară ca rezervă, însă a fost introdus în locul lui Sînmărtean în minutul 54, atunci cînd mijlocaşul moldovenilor a ieşit din cauza unei accidentări pe care o suferise în prima repriză.

24 de minute jucase Gerlem pentru FC Vaslui în ultimele 3 luni, pînă la meciul de aseară, perioadă în care a absentat din cauza unei accidentări

În februarie, l-a înjurat el pe Hizo
La începutul acestui an, Gerlem a fost protagonistul unui scandal cu Hizo din cauza unei faze asemănătoare cu cea de aseară. Într-un amical în turneul din Antalya, la scorul de 4-0 pentru Vaslui, a pierdut o minge şi adversarii au obţinut un penalty. Hizo l-a certat şi l-a scos de pe teren, moment în care Gerlem l-a înjurat pe antrenor. Brazilianul a fost scos din lot şi pus pe lista de transferări, Steaua s-a interesat de el, însă MM a blocat atunci tranzacţia şi l-a preferat pe Burdujan.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.