Europa League

Explicaţie uluitoare a Primăriei » Acoperişul se trage doar cu cerere scrisă :-)

Primăria a refuzat să acopere în totalitate stadionul.

Articol de Ionuţ Petrişor  —  joi, 15 decembrie 2011

UEFA, arbitrul şi conducerea lui AEK au acceptat ieri să se acopere în totalitate arena, însă şefii Capitalei au refuzat, susţinînd că Steaua n-a făcut o solicitare de acum 3 zile.

Steaua - AEK Larnaca nu s-a jucat cu acoperişul tras deşi toate părţile implicate şi-au dorit acest lucru. Ieri dimineaţă, arbitrul partidei, observatorul UEFA, dar şi şefii grupării cipriote şi-au dat acceptul ca stadionul să fie acoperit complet.

Imediat, conducerea Stelei a luat legătura cu Primăria Capitalei, solicitîndu-le reprezentanţilor municipalităţii să tragă acoperişul în totalitate. Răspunsul acestora a fost un refuz, iar explicaţia - una incredibilă: "Era nevoie de o solicitare în scris făcută de Steaua cu 3 zile înainte, aceasta e procedura normală".

Mai mult, cei de la Primărie au susţinut că atunci cînd temperatura coboară sub 7 grade Celsius, acoperişul nu poate fi tras pentru că, în acest caz, s-ar pierde automat garanţia produsului, aşa fiind stabilit în procesul de dare în folosinţă a lucrării!

"Acoperişul va rezista oricărei ploi sau furtuni, iar în privinţa zăpezii, nici o problemă. Poate ninge oricît, acoperişul rezistă" (Bogdan Hleapcă, director de investiţii în Primări Bucureşti, în urmă cu o lună)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.