Liga 1

Steaua le dă aripi! » Bucuria fără margini a steliştilor i-a ambiţionat şi pe dinamovişti

Imagine din Piaţa Universităţii, după calificarea Stelei în primăvara europeană.

Articol de Vlad Nedelea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ca să se mobilizeze exemplar înainte confruntarea de la Tîrgu-Mureş, jucătorii au vizionat în Ardeal imagini cu bucuria marii rivale după calificarea în primăvara europeană.

Steaua, o obsesie pentru Dinamo! Marea rivală de peste 6 decenii, echipa care a zdruncinat moralul "cîinilor" în urmă cu două săptămîni, învingînd cu 3-1 în Ştefan cel Mare. Dar şi material didactic, moralizator, în perspectiva pregătirii psihologice a meciului din ultima etapă a anului 2011, cel de la Tîrgu-Mureş, de diseară.

Ajunşi la locul faptei, în oraşul ardelean, Moţi şi compania au avut o scurtă şedinţă cu antrenorul, după care, pînă să meargă la masă, s-au strîns în lobby. Televizoarele erau comutate pe o emisiune sportivă care prezenta bucuria steliştilor după victoria cu AEK Larnaca (3-1), ce a marcat calificarea "duşmanilor" în primăvara europeană, iar "cîinii" au privit nervoşi către ecranul LCD-ului.

"După cîteva minute în care nu are rost să redăm comentariile discuţiilor, mai mulţi băieţi s-au ridicat de pe fotolii şi aproape au urlat: «Hai, mă, să arătăm cine e Dinamo! Dacă batem la Tîrgu-Mureş, o să vedeţi că vom fi campioni!». La masă a fost tăcere, însă se simte o atmosferă de frustrare pozitivă la echipă, fiindcă nu a picat bine rezultatul Stelei", s-au destăinuit mai mulţi elevi ai lui Ciobotariu.

20 de puncte din 27 a luat Dinamo din deplasările toamnei, cele mai multe dintre echipele Ligii 1

22 de goluri, adică o medie de 2,4 reuşite pe meci, au "cîinii" în afara stadionului propriu în cele 9 deplasări din campionat. Bălgrădean a scos mingea din propria poartă de numai 6 ori

6 meciuri fără gol încasat are Dinamo în 9 deplasări, în această toamnă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.