Liga 1

Emeghara îşi face bagajele! » Fundaşul este din nou pe făraş

Emeghara (27 de ani) a încasat 40.000 de euro pentru cele 4 luni pe care le-a petrecut acum la Steaua

Articol de Remus Răureanu, Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Steaua l-a anunţat pe fundaşul african că nu va mai conta pe serviciile lui, urmînd ca de săptămîna viitoare să nu mai fie jucătorul ei.

S-a decis numele primului fotbalist care va pleca de la Steaua imediat după ultimul meci, de luni. Nu e nici Florin Costea, nici Martinovici, nici Galamaz, ci Ifeanyi Emeghara. Lui i se termină minicontractul de 4 luni pe care l-a semnat cu Steaua în septembrie, iar şefii l-au anunţat deja că va trebui să-şi facă bagajele.

"Steaua nu-i va prelungi înţelegerea, îi mulţumim pentru că ne-a ajutat, dar nu-l vom mai păstra", a anunţat unul dintre şefi. Şi în vară Steaua îl anunţase că nu-i mai prelungeşte înţelegerea, dar africanul a devenit o alegere de avarie după accidentarea extrem de gravă a lui Gabi Matei, operat la ligamentele încrucişate.

Emeghara e în acest moment, alături de Bicfalvi, cel mai vechi fotbalist din actualul lot, el venind în Ghencea în iunie 2007, de la Poli Timişoara, în schimbul a 1,5 milioane de euro.

611 minute a jucat Emeghara pentru Steaua din vară şi pînă acum, bifînd 9 meciuri: 7 de Liga 1 şi două de Europa League

4 a fost nota pe care Emeghara a primit-o din partea Gazetei Sporturilor pentru prestaţia de la meciul Steaua - AEK Larnaca 3-1, cînd a greşit grav la golul ciprioţilor, apoi a fost schimbat pentru că se sufoca fizic

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.