Liga 1

Dorinel a stabilit un plan de campion: "Vom aduce 5-6 jucători, avem obiective importante"

Dorinel Munteanu a stabilit deja planul pentru retur: 5-6 fotbalişti noi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 decembrie 2011

După un tur slab de campionat şi un parcurs dezastruos în Liga Campionilor, Dorinel Munteanu plănuieşte să îmbunătăţească lotul în pauza de iarnă. Munti spune că vrea să aducă jucători de valoare, dar şi să-i păstreze pe cei cărora le expiră contractele, pentru a ataca din primăvară primele locuri în Liga 1

"Lista de transferuri  este destul de lungă, nu se definitivează niciodată, totul depinde de potenţialul nostru financiar. Am mai spus că vom aduce jucători pe posturile pe care nu este concurenţă fiindcă obiectivele clubului nu se opresc aici, returul îl  vom aborda cu altă strategie şi cu altă încredere. Sunt 5-6 posturi  unde am nevoie de o concurenţă mai mare decât  fost în turul campionatului, în afară de compartimentul fundaşilor centrali, în rest avem nevoie de jucători.  Cei care vor pleaca vor fi anunţaţi după ultimul joc", a spus Munti.

Tehnicianul campioanei speră ca şi jucătorii care nu şi-au prelungit încă înţelegerile cu Oţelul să semneze, printre cele mai importante nume figurînd Liviu Antal, Laurenţiu Iorga şi Cristian Sîrghi.

"Am discutat cu Liviu, el şi-a manifestat dorinţa să rămînă, problema contractului aparţine conducerii. Din cîte ştiu, Iorga s-a înţeles deja cu domnul preşedinte pentru a semna prelungirea, iar în cazul lui Sirghi discuţiile continuă, dar nu cred că vor fi probleme", a completat Munteanu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.