Liga 1

Lato pleacă pentru un milion de euro! » Fundaşul stînga va deveni coleg cu Bănel Nicoliţă

Latovlevici va deveni coleg cu Bănel Nicoliţă

Articol de Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Steaua a bătut palma cu Saint-Etienne pentru transferul fundaşului stînga, care va deveni coleg cu Bănel Nicoliţă.

Steliştii nu fac doar liste de cumpărături, ci se gîndesc să mai scoată şi ceva bani din vînzarea unor jucători. Primul care va părăsi echipa este fundaşul stînga Iasmin Latovlevici. Acesta va deveni coleg cu Bănel Nicoliţă la Saint-Etienne, francezii urmînd să plătească un milion de euro în schimbul jucătorului de 25 de ani. Steliştii fac astfel un profit de 600.000 de euro!

Cel care a negociat din partea roş-albaştrilor trecerea lui Lato în Ligue 1 a fost vicepreşedintele Consiliului de Administraţie, Teia Sponte. Actele între cele două cluburi vor fi semnate imediat după meciul de mîine seară, dintre Steaua şi Voinţa Sibiu. Francezii vor să-l urmărească la o ultimă partidă înainte de a vira banii, după ce l-au spionat pe fundaşul stînga şi la partida din Europa League, cu AEK Larnaca.

Sepsi a cerut timp de gîndire
Primul jucător pe care steliştii îl au în minte pentru înlocuirea lui Latovlevici este Laszlo Sepsi. Timişoreanul a mai fost dorit şi în vară de roş-albaştri, dar atunci afacerea nu s-a concretizat din cauza pretenţiilor financiare ale jucătorului. Sepsi a evitat să dea un răspuns clar şi în acest moment în privinţa unei treceri la Steaua. Tratativele pentru fundaşul stînga au fost confirmate şi de timişoreni: "Dacă Latovlevici pleacă, steliştii se vor orienta spre Sepsi!", a spus team-managerul alb-violeţilor, Daniel Stanciu.

64 de meciuri în toate competiţiile a jucat Latovlevici pentru Steaua într-un an şi jumătate. El a înscris un singur gol, cu Sportul, în Cupă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.