Liga 1

După Brandan şi Prepe este învoit! » Fără piesele grele cu Voinţa

Prepeliţă nu va juca în meciul cu Voinţa Sibiu.

Articol de Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După ce l-a lăsat să plece acasă pe argentinianul Brandan, staff-ul stelist a decis să nu mizeze cu Voinţa nici pe mijlocaşul venit de la Craiova.

Ilie Stan nu va miza în meciul de mîine seară pe mai multe piese grele din angrenajul echipei sale. Aşa cum Gazeta a dezvăluit ieri, Brandan a fost învoit, plecînd în Argentina pentru a fi alături de soţia sa, care va naşte. Ieri, staff-ul stelist a decis să-l menajeze şi pe Andrei Prepeliţă în ultimul meci al anului. Tehnicianul roş-albaştrilor a luat această decizie pentru a-l proteja de o posibilă recidivă la probleme musculare care l-au chinuit în acest sezon.

Doar două meciuri integralist
Din această cauză, mijlocaşul de 25 de ani a prins doar două meciuri ca integralist la Steaua, în partidele de campionat cu Pandurii şi cu Sportul. În rest, fotbalistul de 25 de ani a jucat în medie circa o oră, după care ceda din cauza problemelor fizice. Prepeliţă a ajuns tîrziu la Steaua şi nu a prins pregătirea de vară alături de colegii săi, el antrenîndu-se mult timp singur, prin parcuri, după despărţirea de Craiova.

"Ce treabă am eu cu cine e învoit? Antrenorul decide, nu mă bag eu peste el!" (Gigi Becali, patron Steaua)

955 de minute a strîns Prepeliţă în acest sezon la Steaua, el evoluînd în 15 meciuri în toate competiţiile

Cum ar putea arăta Steaua cu Voinţa: Tătăruşanu - Martinovici, Iliev, Galamaz, Latovlevici - Năstăsie, Bicfalvi, Bourceanu, Cr. Tănase - Tatu, Nikolici

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.