Auto

GALERIE FOTO Top Gear Awards 2011! Clarkson, Hammond şi May au decis maşinile anului 2011

+14 Foto
Mașina anului, după James May: Fisker Karma Dacă pînă acum mașinile ecologice erau la capătul lanțului trofic, Fisker a creat un precedent vorace. Iar dacă James, Captain Slow, a ales Karma drept mașina anului, înseamnă că e ceva de capul ei.

Articol de Valentin Damian  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, vedetele echipei de la Top Gear, şi-au spus părerea despre maşinile lui 2011.

Top Gear. Cea mai cunoscută revistă auto din lume şi, pe de altă parte, celebrul reality show britanic despre maşini plin de acţiune şi cu mult umor. Raţiunea de a fi a brandului Top Gear nu este să distrugă maşini (cel puţin, nu la figurat), ci să se bucure de ele.
Acesta este, de fapt, motivul pentru care în fiecare an, în decembrie, echipa Top Gear îşi ia o seară liberă şi pune cap la cap Lista. Sub oblăduirea lui Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, Premiile Top Gear se acordă în fiecare an nu pe punctaje, voturi, bareme sau categorii fixe. Premiile Top Gear se acordă absolut subiectiv, pentru maşinile cu suflet.

Iată în Galeria FOTO de mai jos lista cîştigătorilor de anul acesta şi, mai important decât atît, raţionamentul din spatele fiecărei decizii.






Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.