Liga 1

VIDEO Maior, după Tg. Mureş-Dinamo 0-1: "S-a văzut mafia dintre Crăciunescu şi Tudor! A fost o mare hoţie!"

Dinamoviştii au învins la Tîrgu Mureş şi se menţin pe primul loc în Liga 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 decembrie 2011

Oficialii şi jucătorii de la FCM Tg. Mureş sînt foc şi pară pe arbitrul Alexandru Tudor, după ce acesta a acordat o lovitură de la 11 metri inexistentă pentru Dinamo, în meciul pierdut de formaţia lui Maurizio Trombetta, scor 0-1.

Vicepreşedintele mureşenilor, Claudiu Maior, a acuzat în termeni duri prestaţia "centralului" bucureştean: "S-a văzut mafia dintre Crăciunescu şi Tudor. Am avertizat dinaintea partidei că va fi hoţie şi-a fost una mare. Îi cer şefului CCA să vină el, personal, la următoarele meciuri şi să ne bage mingea în poartă cum o vrea. Sînt curios dacă, la masa de Crăciun, se va gîndi la ce arbitraje sînt".

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

Şi fundaşul Adrian Iencsi a fost deanjat de arbitraj: "Maniera acestui băiat, Alexandru Tudor, a împins de la spate pe Dinamo! Din ce-am văzut eu, totul a fost pregătit dinainte. Nu mă poate păcăli nimeni, a fost o manieră de arbitraj împotriva echipei noastre".

Marius Niculae a marcat singurul gol al meciului dintr-un penalty acordat pentru o cădere teatrală a lui Dănciulescu de lîngă Ilyeş.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.