Campionate

Bănel se descurcă de minune » Francezii l-au ales din nou omul meciului!

Bănel Nicoliţă a avut o evoluţie apreciată în partida cu Dijon

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 decembrie 2011

Mijlocaşul român al celor de la Saint-Etienne, Bănel Nicoliţă, a fost desemnat cel mai bun jucător al partidei pe care formaţia sa  a disputat-o în deplasare, cu Dijon

Saint-Etienne a învins cu scorul de 2-1, golurile alb-verzilor fiind înscrise de Sinama Pongolle şi Gradel. Site-ul sport24.com l-a ales, însă, pe Bănel Nicoliţă drept omul meciului. Specialiştii site-ului francez şi-au justificat alegerea: "Bănel Nicoliţă este simbolul formei excelente prin care trece Saint-Etienne.

Noul om de bandă dreaptă al echipei a avut o evoluţie remarcabilă în prima repriză, inclusiv o contribuţie însemnată la golul marcat de Florent Sinama Pongolle. După pauză, românul s-a retras, la fel ca restul echipei, îndeplinind mai multe sarcini defensive", a punctat portalul din Franţa.

În prezent, Saint-Etienne se află pe locul 5 în campionat, la şapte puncte de liderul Montpellier. Şi echipa celuilalt român din Franţa a urcat în clasament. Nancy a ieşit din zona retrogradabilă în urma victoriei cu Caen (1-2) şi a ajuns pe poziţia cu numărul 15.

Vezi mai jos rezumatul partidei Dijon - Saint-Etienne!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.