Box

Bute le răspunde finaliştilor din SuperSix: ”Merg acasă la Ward dacă e nevoie. Pe Froch îl fac KO”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 18 December 2011

Prezent la finala Super Six care s-a desfăşurat în această dimineaţă la Atlantic City, Lucian Bute le-a răspuns celor doi protagonişti ai marelui eveniment.

După comentariile acide ale lui Froch, Andre Ward l-a atacat şi el pe român, afirmînd că acesta mai trebuie să boxeze în faţa unui adversar de calibru pentru a putea spera la o confruntare împotriva sa. Bute, singurul pugilist important neînvins al categoriei alături de americanul care a cîştigat Super Six, a ţinut să precizeze că el este dornic să urce în ring cu Ward pentru a stabili care este cel mai bun boxer de la categoria supermijlocie.

”Pentru Ward sînt gata să merg şi la el acasă, în Oakland. O altă opţiune este şi New York. Vreau să vedem care este cel bun”, a afirmat pugilistul român.

În ceea ce priveşte evoluţia lui Froch şi toate atacurile dure pe care le-a lansat în ultima vreme la adresa sa, Lucian s-a declarat dezamăgit de ceea ce a arătat în ring. ”Pe Froch îl fac knock-out. Cînd am boxat împotriva lui Magee, l-am învins după 10 reprize. Froch a avut nevoie de 11. În meciul dintre englez şi Johnson unul dintre arbitrii a dat egalitate, 114-114. Eu am cîştigat foarte clar în faţa jamaicanului”, a explicat campionul mondial IBF.

Andre Ward a cîştigat finala turneului SuperSix în faţa britanicului Carl Froch, prin decizie unanimă. Citeşte aici desfăşurarea partidei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.