Ce vor sportivii

Eric, flower power de Crăciun: ”Make love not war!”

Eric a avut un an 2011 de coşmar. Acum vrea să revină la Mediaş

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 decembrie 2011

Anul 2010 a fost de graţie pentru brazilianul Eric, dînd goluri şi pase de senzaţie, iar Gazeta Sporturilor i-a acordat premiul de Străinul anului. Anul 2011 a fost negru de tot pentru acelaşi sud-american, care a luat şi decizii ciudate în ceea ce priveşte cariera sa.

Anul 2012 se vrea a fi unul al unui spectaculos come-back, deşi, înainte de a pleca în vacanţă, la Rio, mijlocaşul tocmai ce-a aflat că a fost suspendat 16 etape din cauza divergenţelor contractuale cu Gaz Metan Mediaş.

Ce poate să-şi dorească el de la Moş Crăciun? "Mai întîi, sănătate. Pentru copilul meu nou-născut, Deric, pentru soţie, pentru mine, pentru tot restul familiei. Apoi, să fie pace în lume! Să fim cu toţii mai buni, să nu mai fim puşi pe rău, make love not war!", a declarat Eric. Brazilianul de 26 de ani recunoaşte că nu e hippiot, dar este de acord cu principiile promovate în epoca flower power: "Îmi place vremea senină, cu copii zîmbind, cu oameni deschişi, nu întunecaţi. Să fie pace şi totul are o rezolvare în lumea asta".

Ce dorinţe are pentru noul an: "În primul rînd, să joc fotbal! M-am săturat să stau pe tuşă, să fiu rezervă sau să fiu ameninţat cu procese, litigii etc. Avocatul meu se ocupă de toate, eu nu vreau să vorbesc. Sper ca în 2012 să pot să joc fotbal iar la cel mai înalt nivel. Oriunde. Eu aş vrea la o echipă mare din România, fiindcă mă simt pe jumătate de-ai voştri. O să vedem ce contract îmi va aduce 2012, fiindcă o să-mi aducă unul bun, sînt sigur!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.