Liga 1

Dinamo low cost » De la avion şi banchet, la autocar şi bere din benzinării :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 decembrie 2011

Dinamo face economie la fiecare leuţ. Roş-albii au plecat cu avionul către Tîrgu Mureş, dar, după meci, s-au întors cu autocarul pînă în Capitală.


Cum nu a fost nici un banchet de sfîrşit de an, aşa cum se mai obişnuia la Dinamo, iar de ieri s-a intrat direct în vacanţă, "cîinii" au sărbătorit iernarea pe primul loc cu cîteva beri luate din benzinării. Abia la ora 6:00 dimineaţa s-a ajuns în Bucureşti.

"Altădată, jucătorii luau barurile la rînd, acum fiecare s-a dus spre casă, iar în autocar s-a băut, în medie, o bere de fiecare, au fost mai multe sucuri", comentau ieri roş-albii.

Vin banii
Zilele viitoare, jucătorii vor intra în posesia ultimului salariu, astfel că Sărbătorile îi vor prinde cu conturile pline. Conducerea i-a asigurat pe fotbalişti că nu vor fi probleme şi cel tîrziu joi totul va fi rezolvat. Pentru remiza de la Astra şi cele 3 puncte cu Tîrgu Mureş, "cîinii" vor lua şi primă! Aproximativ 20.000 de euro, bani care, conform deja tradiţiei de la echipă, se vor împărţi între jucători, dar şi între oamenii care au grijă de formaţie şi de terenul din Ştefan cel Mare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.