Liga 1

Gigi îi susţine, dar Ilie Stan vrea să scape de fraţii Costea » Ce realizări au cei doi în acest sezon în tricoul Stelei

Fraţii Costea au dezamăgit de la venirea la Steaua, iar Ilie Stan vrea să scape de ei

Articol de Gazeta Sporturilor   —  marţi, 20 decembrie 2011

Ilie Stan vrea cu orice preţ să scape de fraţii Costea, cărora le reproşează evoluţiile slabe, dar şi problemele pe care le fac aceştia în cadrul lotului. Mihai şi Florin au avut evoluţii foarte slabe şi în meciul cu Voinţa şi au fost criticaţi de antrenor la conferinţa de presă: "Dacă nici cu Voinţa Sibiu nu ai realizări, atunci cu cine?!"

Mihai Costea nu-şi mai găseşte loc în atacul Stelei şi a fost folosit de Ilie Stan pe postul de mijlocaş dreapta în meciul cu Voinţa. Fratele său, Florin, a intrat la pauză în locul lui Bicfalvi. Ambii au jucat foarte slab şi l-au determinat pe antenor să-i critice la conferinţa de presă.

Ilie Stan a lăsat de înţeles că nu vrea să-i mai aibă în lot pe cei doi şi din iarnă: "Nu mă mai întrebaţi de fraţii Costea! Dacă nici cu Voinţa Sibiu nu ai realizări, atunci cu cine?! Eu vorbesc mereu cu ei, sper să înţeleagă că ei joacă acum la Steaua. Să vedem ce va decide domnul Becali, dar cu atitudinea asta nu se poate continua!"

Gigi Becali continuă să creadă în potenţialul foştilor atacanţi de la Craiova şi a anunţat după meciul cu Voinţa că nu se pune problema ca Steaua să se despartă de ei: "Emeghara şi Galamaz vor pleca, dar fraţii Costea nu, sînt un subiect închis".


De ce vrea Ilie Stan să scape de fraţi

Cu evoluţii modeste pînă acum, fraţii Costea s-au remarcat mai mult prin scandaluri de la venirea la Steaua şi nu mai sînt doriţi nici de colegi. Ilie Stan preferă să se bazeze în viitor pe Rusescu şi Nikolici, care au confirmat, chiar dacă şi ei sînt la primul sezon în tricoul roş-albastru.

Ce realizări are Mihai Costea

- A jucat 974 de minute şi are 12 meciuri ca titular în Liga 1

- 5 goluri în liga 1 şi 2 pase de gol

- 1 gol în 7 partide în Europa League

- Media notelor din Gazeta Sporturilor 5.73

Ce realizări are Florin Costea

A jucat 348 de minute şi are doar 4 meciuri ca titular în Liga 1

- 1 gol în Liga 1 şi nici o pasă decisivă

- 2 meciuri şi un gol în Europa League

- Media notelor din Gazeta Sporturilor: 4.67


Rusescu face cît ambii Costea ca joc, dar a costat infinit mai puţin

în comparaţie, Raul Rusescu a marcat 8 goluri pentru Steaua, în condiţiile în care a jucat doar 9 meciuri ca titular. După cifre, "Pufulete" face cît ambii fraţi la un loc.

Pentru Rusescu, Gigi Becali a plătit doar 100.000 de euro Unirii Urziceni. 60% din drepturile federative ale lui Mihai Costea au costat 1,4 milioane de euro. Florin Costea a venit liber de contract, dar ia 20.000 de euro pe lună şi a primit o sumă consistentă ca primă de instalare, 250.000 de euro.



VOTEAZĂ ÎN SONDAJUL DE MAI JOS DACĂ FRAŢII COSTEA MERITĂ SAU NU SĂ RĂMÎNĂ LA STEAUA!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.