Liga 1

I-a surclasat pe Cîrţu şi Levy » Ilie Stan e cel mai bun antrenor al Stelei din 2011

Ilie Stan e cel mai bun antrenor al Stelei din 2011

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 decembrie 2011

Ilie Stan a reuşit să revitalizeze Steaua şi să o aducă în luptă atît pentru titlu, cît şi în "şaisprezecimile" Europa League. Dintre tehnicienii care au stat pe banca Stelei în anul 2011, actualul antrenor al roş-albaştrilor are cel mai bun procentaj al punctelor obţinute, 70%

Gigi Becali se felicită că l-a adus pe Ilie Stan, iar cifrele îi dau dreptate. "El a adus spiritul Stelei înapoi, nu ştiu cum a făcut asta.Jucăm altceva, fără teamă", a fost concluzia patronului stelist după ultimul meci înaintea pauzei de iarnă, 1-0 cu Voinţa Sibiu.

Ilie Stan îi depăşeşte net la procentajul numărului de puncte obţinute ca antrenor al Stelei, pe ceilaţi tehnicieni care au stat pe banca roş-albaştrilor de la începutul lui 2011.

- Marius Lăcătuş a prins doar 2 meciuri în 2011 la Steaua, avînd o victorie şi o înfrîngere.

- Sorin Cîrţu a antrenat-o pe Steaua în 8 meciuri şi a obţinut 11 puncte din 24 posibile, avînd un procentaj de 45,8% al punctelor obţinute.

- Cosmin Olăroiu a antrenat Steaua doar 3 meciuri în Liga 1 şi a obţinut 7 puncte

- Ronny Levy a început sezonul 2011-2012 pe banca Stelei şi a avut aceeaşi linie ca şi Cîrţu, un procentaj de 45,8%

- Ilie Stan îi depăşeşte pe toţi ceilalţi antrenori ai roş-albaştrilor enumeraţi, în 10 partide a obţinut 21 puncte, adică un procentaj de 70%.

Stan e nr. 1 în ultimii 5 ani şi jumătate

Acest procentaj reuşit de Ilie Stan este cel mai bun din ultimii 5 ani şi jumătate ai Stelei. în sezonul 2007-2008, Lăcătuş a avut un procentaj de 65%, cînd a ratat titlul pe final după ce recuperase 11 puncte faţă de CFR Cluj.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.