Liga 1

Final de carieră la 26 de ani? Petrolul i-a reziliat contractul lui Mitea!

Nicolae Mitea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 decembrie 2011

Petrolul a renunţat la Nicolae Mitea, jucător care semnase în iunie un contract pe două sezoane cu gruparea din Ploieşti. Totodată, oficialii  prahoveni i-au reziliat contractul şi fundaşului Radu Barbu.

"Înţelegerea dintre FC Petrolul Ploieşti şi fundaşul central Radu Barbu s-a încheiat de comun acord, imediat după finalul stagiunii de toamnă. În acest campionat, Barbu a evoluat pentru formaţia ploieşteană în trei meciuri, în toate ca titular, bifînd ultima apariţie în etapa a opta. De asemenea, FC Petrolul s-a despărţit, oficial, şi de Nicolae Mitea, al cărui angajament a fost reziliat cu acordul părţilor", anunţă petroliştii pe site-ul oficial al clubului, fcpetrolul.ro

Mitea, 26 de ani, a jucat două partide pentru Petrolul în acest sezon şi a marcat un gol, în înfrîngerea de pe teren propriu, 1-5 cu Dinamo.

De la extaz la agonie
În 2003 a fost cumpărat de Ajax. Avea doar 18 ani şi a cîştigat titlul în primul sezon. A marcat şi două goluri pentru "tricolori", dar şi unul în Liga Campionilor împotriva lui Bayern Munchen. Declinul a început în 2005, o dată cu accidentările la genunchi.

2 ani trecuseră de la ultimul meci jucat de Mitea, FC Argeş-Dinamo 5-2, disputat pe 10 iunie 2009, înainte să semneze cu Petrolul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.