Liga 1

Răchită a confirmat la Radio GSP că-l vrea pe Gabi Paraschiv: "Îl aşteptăm acasă cu braţele deschise"

Gabi Paraschiv(în alb) se poate transfera la Petrolul din această iarnă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 decembrie 2011

Valeriu Răchită a confirmat la Radio GSP că şi-ar dori să reuşească transferul lui Gabi Paraschiv(33 de ani), de la Oţelul. Antrenorul Petrolului regretă că n-a reuşit să-l revitalizeze pe Mitea şi a anunţat programul echipei sale din pauza de iarnă

"Cu Mitea am reziliat contractul de acum 3 săptămîni. Sper să nu se lase de fotbal, eu zic că mai are şanse să iasă din acest impas. Este tînăr, fotbal ştie, îmi pare rău că nu am reuşit să îl fac eu să evolueze din nou la adevărata lui valoare.

Sînt mai mulţi jucători pe care îi doresc la echipă, iar unul dintre ei este şi Gabi Paraschiv. Dacă el va dori să revină acasă noi îl aşteptăm cu braţele deschise şi în momentul cînd se va lăsa de fotbal îi vom propune şi o funcţie în club.

Ne vom reuni pe 5-6 ianuarie, vom sta cîteva zile la Ploieşti pentru readaptare la efort şi testele medicale, apoi vom merge la Predeal în perioada 9-21 ianuarie pentru un cantonament de acumulare fizică, iar după aceeea pe 26-27 ianuarie vom pleca în Antalya 15 -16 zile", a spus Răchită la Radio GSP.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.