Liga 1

Mihai sub zero! » Costea a jucat catastrofal cu Sibiul

Mihai și-a încununat evoluția deplorabilă cu un "galben" ce-l face să rateze prima întîlnire din primăvară, de la Mioveni

Articol de Adrian Florea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cu Sibiul, Costea II a avut cele mai proaste cifre dintre toţi steliştii de cînd ruşii de la InStat monitorizează meciurile din Liga 1 pentru GSP.

"Dacă nu ai reuşite nici cu Voinţa, ce pretenţii ai să faci ceva cu Twente?!", a sunat replica lui Ilie Stan la adresa fraţilor Costea, imediat după finalul partidei cu Sibiul (1-0). Tehnicianul stelist e sută la sută acoperit pentru remarca sa. O spun cifrele ruşilor de la InStat, firmă care monitorizează confruntările din campionatul intern pentru Gazetă. Nilă a fost cel mai slab stelist de pe gazon, conform unui index care adună toţi parametrii unui jucător în timpul unui meci. Indexul lui Costea II a fost unul negativ, -22!

E pentru prima dată cînd acest lucru i se întîmplă unui stelist care a jucat 90 de minute! El a reuşit doar 10 pase corecte, din care doar două spre atacanţi. Interesant e că cele mai multe pase corecte le-a trimis către Lupu (3), intrat pe gazon abia în minutul 75!

Cifrele ruşinii pentru Mihai Costea
1 dribling reuşit din 8 încercări
0 deposedări
0 pase ofensive
5 dueluri cîştigate din 27
18 baloane pierdute

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.