Liga 1

Crăciunescu se simte vînat şi trădat de Naşu' şi de Corleone!

Crăciunescu îi suspectează pe şefii LPF şi FRF că lucrează în culise pentru a-l determina să plece

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele CCA a refuzat să participe la gala LPF şi FRF pentru că Dragomir şi comisiile lui n-au luat nici o măsură împotriva jignirilor patronilor, în timp ce Sandu şi-a dat acordul să fie aduşi arbitri străini.

Arbitrajul românesc stă pe un imens butoi cu pulbere. Ultimele greşeli ale "fluieraşilor", dar şi alte evenimente din culise pot produce debarcarea actualului şef al CCA, în ciuda faptului că a fost instalat abia în urmă cu două luni şi o săptămînă. Ion Crăciunescu se simte vînat, dar şi trădat, chiar de cei mai importanţi oameni: Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu.

Ce îi reproşează lui Dragomir
Crăciunescu a refuzat să dea curs invitaţiei lui Corleone de a participa la gala fotbalului românesc, organizată la saloanele lui Mitică luni seară, lucru care l-a iritat teribil pe şeful LPF. De ce a făcut asta?

1. Preşedintele Comisiei îi reproşează lui Dragomir că e de partea patronilor şi preşedinţilor, din moment ce nu ia nici o măsură împotriva acestora cînd jignesc şi îi acuză violent pe arbitri.

2. Crăciunescu a fost deranjat că la gală a fost invitat şi Vasile Avram, fostul şef al CCA şi unul dintre duşmanii lui personali. "Ce mesaj le-a dat el arbitrilor chemîndu-l pe Avram acolo, care e judecat pentru fapte de corupţie?! Cum să mă alătur lor la acea gală?!", s-a destăinuit "nea Nelu" apropiaţilor.

3. Crăciunescu n-a fost consultat atunci cînd LPF şi FRF au decis să-i declare arbitrii anului pe Balaj, Tudor şi Marius Avram: "Deci noi, ca şi CCA, nu contăm în faţa lor, nu?!".

Ce îi reproşează lui Sandu
Crăciunescu a rămas interzis cînd a auzit declaraţia lui Gigi Becali: "Aducem arbitri străini în retur, am vorbit şi cu Mircea Sandu, nu se opune, ba chiar ne-a zis că va susţine ideea". Boss-ul CCA vede în această poziţie a lui Naşu', dar şi în cele ale lui Dragomir, nişte acţiuni premeditate pentru a-l forţa să plece de bună voie sau chiar pentru a provoca o eventuală demisie.

"Să mă dea ei afară, eu nu renunţ!"
Ieri, la sediul Comisiei Centrale a Arbitrilor, a avut loc o şedinţă în care Ion Crăciunescu a discutat cu colaboratorii săi pe marginea războiului rece pe care îl are cu Dragomir şi cu Sandu. "Nu-mi dau demisia în nici un caz, niciodată! Nu renunţ indiferent de presiunile lor, să mă dea afară dacă au curaj!", le-a transmis Crăciunescu subalternilor.

"Aducerea de arbitri străini ar fi cea mai mare ruşine pentru cei care vor decide aşa ceva. Eu nu mă voi înjosi să merg la aeroport, în ţara mea, să preiau un arbitru străin. Voi refuza să scriu vreo delegare a unui străin în Liga 1" (Ion Crăciunescu, preşedinte CCA)

69 de zile au trecut de cînd Crăciunescu a fost reinstalat preşedinte al CCA. În primul mandat a rezistat doi ani şi jumătate, între iunie 2003 şi noiembrie 2005

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.