Liga 1

Nu vrea contract pe şase luni! » Transferul lui Dănănae la Steaua e în pericol

Dănănae vrea un contract pe trei ani, în timp ce Steaua îi oferă doar şase luni!

Articol de Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Transferul lui Dănănae la Steaua e în pericol, deoarece fostul oltean vrea o înţelegere pe trei ani.

"L-am luat pe Dănănae, a semnat pe şase luni cu Steaua, să vedem cum se comportă pînă la vară!" a fost anunţul lui Gigi Becali, care dădea ca sigură achiziţia fostului craiovean.

Totuşi, cele două părţi nu au ajuns la o înţelegere, fotbalistul de 26 ani refuzînd să parafeze o înţelegere pe doar jumătate de an cu roş-albaştrii. Dănănae şi-a motivat decizia astfel: "Eu încă am contract pe trei ani cu cei de la Tom Tomsk!". Fotbalistul ar vrea să rupă contractul cu ruşii, dar numai în cazul în care Steaua ar fi de acord să-i ofere un angajament pe aceeaşi perioadă.

"Fac orice test pentru genunchi!"
Dănănae a ţinut să nege zvonurile conform cărora ar avea probleme la genunchiul la care a suferit o ruptură de ligamente în urmă cu doi ani. "Nu e nimic adevărat cum că aş avea ceva la genunchi. Sînt dispus să fac orice test, la orice doctor, în regim de efort ca să se vadă că sînt perfect sănătos!", a spus fotbalistul, care a încheiat: "Mă bucur că un club ca Steaua e interesat de mine, aş vrea să joc acolo!".

"Dacă nu vine Dănănane, nu e nici o problemă. Îl avem pe Lupu şi chiar şi Geraldo şi Martinovici pot evolua pe postul de fundaş dreapta" (Gigi Becali, patron Steaua)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.