Campionate

Echipa lui Olăroiu, Al Ain cîştigă derby-ul cu Al Jazira şi ajunge pe primul loc!

Olăroiu a adus ultimul trofeu Stelei, Cupa României în meciul cu Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 22 December 2011

După ce-a făcut spectacol reuşind să se califice în sferturile de finală ale Cupei Preşedintelui, Cosmin Olăroiu este din nou un antrenor fericit. În derby-ul campionatului, desfăşurat astăzi de la ora 18:00, formaţia lui Olăroiu a zdrobit rivala Al Jazira, cu 3-1.

Cosmin Olăroiu a făcut minuni la formaţia din Emiratele Arabe Unite. Preluînd echipa într-un moment delicat, pe cînd aceasta se afla pe un loc retrogradabil, tehnicianul a repurtat şase victorii şi două egaluri în primele opt etape de campionat şi a dus echipa pînă pe primul loc, depăşind formaţia pe care a învins-o astăzi.

Pe lîngă Rădoi, integralist în meciul cîştigat de la Al Ain, în lotul formaţiei se află şi alţi trei stranieri de valoare: ghanezul Asamoah Gyan, împrumutat de la Sunderland, cel care a reuşit o dublă în meciul de astăzi, în minutele 4 respectiv 90+15!!!, argentinianul Ignacio Scocco, fost la AEK Atena, dar şi sauditul Yasser Al-Qahtani, pe care Olăroiu l-a avut elev şi la Al Hilal. Cel de-al treilea gol a fost reuşit în minutul 61 de Fawyi Fayez, după ce Juma Abdullah a reuşit egalarea cu 11 minute mai devreme.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.