Liga 1

VIDEO Marius Niculae a oferit o exclusivitate la Ştirile Antenei 1: "Aş putea pleca în Asia!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 24 decembrie 2011

Marius Niculae, atacantul lui Dinamo, a anunţat astăzi în exclusivitate la Ştirile Sportive de la Antena 1 că viitorul său în Ştefan cel Mare se decide chiar în seara de Ajun, sau în zilele ce urmează.


Invitat special al Antenei 1, Marius Niculae a prezentat ştirile din sport alături de Luiza Bogdan. Echipa A1 i-a pregătit o mică surpriză golgeterului dinamovist, prezentînd un material prin care anunţa transferul său la Steaua. Acesta a gustat gluma şi a oferit telespectatorilor varianta reală a ştirii: "În exclusivitate vă spun că în seara asta se decide dacă eu rămîn la Dinamo sau plec în Asia".

Pentru Niculae au sosit multe oferte de transfer pe adresa clubului din "Ştefan cel Mare", cea mai serioasă fiind cea din partea clubului chinez Beijing Guoan. Totuşi, acţionarii dinamovişti n-ar vrea să se despartă de golgeterul echipei şi al Ligii 1 decît pentru o sumă foarte mare.

14 goluri a marcat Marius Niculae pentru Dinamo în prima parte a campionatului, cu 6 mai mult decît Ionel Dănciulescu, al doilea golgeter al echipei

VEZI MAI JOS IMAGINI VIDEO CU DEZVĂLUIREA ATACANTULUI DINAMOVIST!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.