Liga 1

Dinu "Vamă": "Gata, ajunge. Copos m-a păcălit de două ori!"

Dinu Gheorghe şi George Copos sînt prieteni vechi. De fiecare dată însă cînd au lucrat oficial împreună, între cei doi s-a produs o ruptură

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 25 December 2011

Atunci cînd a părăsit prima dată Rapidul, în 2007, lucrurile s-au petrecut cam ca acum. Antrenor era Răzvan Lucescu, clubul era patronat tot de prietenul său George Copos. Două persoane de care este, sau cel puţin era, foarte apropiat. Asta nu l-a împiedicat să plece, de fiecare dată din cauza unor conflicte cu acţionarul majoritar.

"De acum, gata! Nici ca discuţie nu mai e posibilă o reîntoarcere a mea la Rapid, clubul lui George Copos. Atunci cînd am acceptat să mă întorc am crezut că-l cunosc pe Copos, dar m-am păcălit! De două ori m-am păcălit. E prea mult", a spus Dinu Gheorghe la GSP TV.

"Dacă vinde clubul? De mult vrea, dar nu reuşeşte. Probabil că ar fi mai bine şi pentru el, şi pentru echipă", a mai afirmat Dinu Gheorghe, comentînd declaraţia lui George Copos conform căreia cedează participaţia de 99,97 la sută la acţiunile Rapidului în schimbul unui leu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.