Ce vor sportivii

Florin Bratu: "Vreau ca în 2012 Dinamo să iasă campioană!"

Florin Bratu nu a depus armele. La 32 de ani, atacantul şi-a pus în cap să redevină fotbalistul de care se temeau toţi portarii din Liga 1

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 25 decembrie 2011

O accidentare cruntă i-a frînt unul dintre cele mai bune momente ale carierei, în toamna lui 2008, iar, de atunci, ghinioanele s-au strîns în cariera lui. Chiar în a doua zi a noului an, Florin Bratu împlineşte 32 de ani şi are de gînd s-o mai ia încă o dată de la capăt.

"Nu-mi stă în fire să mă las bătut", a mărturisit chiar în Ajun de Crăciun atacantul lui Gaz Metan. Cum îi merge foarte bine în viaţa personală, alături de soţie, Andreea, şi de fetiţa lor de 5 ani, Melissa, vîrful vrea să se tragă tare pentru a face posibil un fulminant come-back în Ardeal:

"Vreau ca în 2012 să arăt că Florin Bratu a rămas fotbalist. O să arăt pe teren de ce sînt în stare". N-a uitat de faptul că este poreclit "Mitraliera" şi nici de simpatiile sale, chiar dacă acum este departe de Ştefan cel Mare, îmbrăcînd tricoul medieşenilor.

"Îmi doresc ca în 2012 Dinamo să cîştige campionatul! Eu n-am reuşit să iau titlul cu "cîinii", mă frămîntă acest lucru, iar Dinamo campioană parcă ar sparge din ghinioanele şi ale echipei, şi ale mele din ultimii 3-4 ani. Mi-aş dori foarte mult să-i văd pe "cîini" terminînd pe locul 1 şi să şi ajungă apoi în grupele Champions League", a afirmat Florin Bratu, jucător crescut la Rapid.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.