Campionate

Hagi: "Perioada Galata nu e un eşec! Nu ştiam ce lucruri necurate se întîmplă în Turcia"

Gică Hagi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 26 decembrie 2011

Gică Hagi nu crede că perioada în care a antrenat-o pe Galatasaray poate fi considerată un eşec.

Scuza "Regelui" este aceea că în fotbalul din Turcia se întîmplau multe "lucruri necurate", dovedite în această vară prin arestarea cîtorva persoane importante din "SuperLig", dar şi prin retragerea titlului formaţiei Fenerbahce.

"A fost un an greu pentru toată lumea, mixat cu bune şi cu rele. Am avut sută la sută dreptate că se întîmplau lucruri necurate în Turcia. Am mirosit asta cînd am ajuns. Asta e, în viaţă mai faci şi alegeri greşite. Nu iau perioada Galata ca pe un eşec, ci ca pe o experienţă.

Pot colabora şi pe viitor cu Galatasaray, într-o zi cu siguranţă mă voi întoarce acolo. E clubul meu, nimeni nu m-a mişcat de acolo, am spus şi în interviuri că nu plec, pentru că sînt ultimul care am venit acolo.

Dar am luat decizia să plec cînd mi s-a scris acea scrisoare în care mi s-a spus să plec, altfel mă vor "lovi". Am înţeles multe şi atunci am zis că trebuie să merg acasă, că nu e momentul meu. Nu puteam să înţeleg ce lucruri necurate se întîmplă în afara terenului. Am ajuns la un acord comun cu preşedintele că e mai bine să plec", a spus Gică Hagi pentru GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.