Liga 1

Nilă ”Balotelli”:) Mihai Costea e suspendat pentru primul meci din 2012 dintr-un motiv stupid

Costea atrage pedepsele arbitrilor chiar dacă nu e agresiv și faultează rar. FOTO Alex Nicodim

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jucătorul-problemă al Stelei în 2011, Mihai Costea va începe şi anul următor plătind pentru greşelile pe care le-a comis de cînd a venit la Steaua. Nu mai e vorba despre Daniela Crudu, de care Becali speră să-l despartă, nici de relaţia cu Ilie Stan, una pe care antrenorul o visează mai relaxată după Sărbători. Ci de faptul că s-a ales cu o suspendare după partida cu Voinţa Sibiu, una pe care o va ispăşi în etapa a 19-a, la Mioveni, în primul joc al Stelei în Liga 1 în 2012.

"Nilă" a strîns patru cartonaşe galbene şi trebuie să stea un meci. Dar jumătate dintre ele le-a încasat stupid, pentru că a sărbătorit goluri scoţîndu-şi tricoul! Cu CFR Cluj şi cu Dinamo a marcat şi n-a rezistat tentaţiei, deşi antrenorii îl atenţionaseră să nu facă asta. Cu patru cartonaşe galbene, Costea II e în topul celor mai sancţionaţi stelişti, deşi el e printre jucătorii din lot cei mai lipsiţi de agresivitate. Doar Bicfalvi, Bourceanu şi Iliev au mai multe "galbene" ca el, cîte cinci fiecare.

5 goluri a dat Mihai Costea în Liga 1 pentru Steaua, în 17 prezenţe. Mai eficient ca el a fost doar Rusescu, cu 7 reuşite în 15 partide

1 cartonaş galben a încasat Mihai în sezonul trecut, în care a jucat 27 de meciuri pentru U Craiova şi a marcat 3 goluri

Au refuzat un uruguayan pentru Eme!
Cosmin Contra a povestit că Stelei îi fusese propus Pablo Pintos, un fundaş dreapta uruguayan de 24 de ani, de la Getafe, dar că roş-albaştrii au ales să semneze un nou acord cu Emeghara şi să renunţe la achiziţionarea sud-americanului. Discuţiile s-au purtat în vara trecută. Contractul lui Emeghara a expirat şi nigerianul e din nou liber.

Machado revine la U la vară
Steaua l-a împrumutat gratis pe Gabriel Machado, de la U Cluj, pînă la sfîrşitul acestui sezon, dar fără o clauză de transfer definitiv, astfel că brazilianul va redeveni al ardelenilor în vară. Atacantul a marcat doar un gol pentru clujeni în acest sezon şi va avea cinci concurenţi la Steaua: fraţii Costea, Nikolici, Tatu şi Rusescu.

Prepeliţă promite că-şi revine
Andrei Prepeliţă a avut o jumătate de sezon cu un singur gol marcat în tricoul Stelei, şi acela împotriva amatorilor de la Sănătatea Cluj (4-0), dar deţine o explicaţie pentru asta: "Mi-a fost greu să mă reacomodez cu ritmul, cu efortul, după trei luni de stat pe margine. Am simţit însă că progresez spre sfîrşitul anului şi asta a fost valabil şi pentru echipă. Cred că în retur putem urca pînă pe primul loc!".


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.