Liga 1

Ei sînt CREATIVII Ligii 1 » Dinamo se mîndreşte cu Munteanu, Steaua şi Rapid n-au nici un playmaker

Cătălin Munteanu este cel mai bun pasator în acest sezon de Liga 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 decembrie 2011

Dinamo a intrat în pauza de iarnă fiind în fruntea clasamentului, dar nu întîmplător. Echipa lui Ciobotariu are cea mai bună apărare, golgeterul la zi al campionatului, dar şi cel mai creativ jucător

1. Cătălin Munteanu a impresionat în acest sezon cu acurateţea paselor sale şi l-a ajutat pe Marius Niculae să urce în fruntea clasamentului marcatorilor, cu 14 reuşite. "Cap de Zmeu" a oferit 9 pase de gol.

2. Al doilea în acest top este atacantul lui CFR Cluj, Modou Sougou. Senegalezul a reuşit un sezon excelent pînă acum, cu 5 goluri şi 7 assist-uri.

3. FC Vaslui se mîndreşte cu tripleta Sînmărtean - Wesley - Adailton, şi are motive. Lucian Sînmărtean şi brazilianul Adailton şi-au demonstrat creativitatea pasînd decisiv de cîte 5 ori.

4. Steaua şi Rapid nu au excelat la acest capitol. Brandan este cel mai inventiv jucător din echipa lui Ilie Stan, cu doar 3 assist-uri. În comparaţie, Cristi Tănase, considerat un fotbalist creativ, n-a pasat niciodată decisiv de la începutul sezonului.

5. La giuleşteni, Daniel Pancu şi Ciprian Deac au dus tot greul. Pancone a e golgeterul echipei, cu 6 reuşite, dar a strîns şi 2 assist-uri. Dintre coechipierii săi, mai multe are doar Deac - 3 pase decisive.

Dezbrăcăm Liga de secrete! GSP vă prezintă superlativele turului » CFR, Rapid şi Steaua, fără premianţi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.