Liga 1

Dinamo joacă tare: Bani şi jucători pentru Pîrvulescu!

Pîrvulescu nu vrea în altă parte decît în Ştefan cel Mare: "Dacă plec de la Mediaş, îmi doresc să ajung ori la Dinamo, ori în străinătate!"

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamo a oferit 500.000 de euro plus trei fotbalişti sub formă de împrumut pentru a-l aduce pe mijlocaşul stînga în Ştefan cel Mare.

Roş-albii nu aşteptă să se termine vacanţa de iarnă şi au caută deja întăriri pentru lotul care se speră că va aduce al 19-lea titlu în vara lui 2012. Paul Pîrvulescu, o ţintă mai veche a "cîinilor", este tot mai aproape de tricoul alb-roşu. Dinamo a făcut o propunere concretă de transfer pentru fotbalistul de 23 de ani, 500.000 de euro cash, plus cîţiva jucători sub formă de împrumut pînă în vară.

Mijlocaşul ofensiv Georgian Păun şi fundaşul stînga Nicolae Muşat sînt doi dintre cei pe care Dinamo îi poate trimite la Mediaş. Şi George Ţucudean era o variantă dorită de ardeleni, însă tînărul atacant s-a împotrivit ideii, la fel şi şefii, care cred că poate ajuta sistemul ofensiv al "cîinilor" în retur. Surse autorizate susţin că Gazul este interesat de aducerea lui Liviu Ganea, atacantul de 23 de ani ce intră din ianuarie în ultimele şase luni de angajament, întrucît Cristi Bud va lipsi aproape un an de zile din cauza unei accidentări grave. Dinamo ar agrea mutarea întrucît nu se întrevede o cale de împăcare între Ganea şi acţionariat.

"Îmi doresc să joc la o echipă mare ca Dinamo, care se bate an de an la titlu, şi sînt pregătit să fac acest pas. Este bucuria oricărui dinamovist că echipa se află pe primul loc, sper să cîştige campionatul şi să fac şi eu parte din acest colectiv", a declarat Pîrvulescu pentru DigiSport.

Gazul are nevoie de bani
Dinamoviştii discută direct cu şefii TransGaz, cei care susţin financiar clubul medieşan, în privinţa transferului lui Paul Pîrvulescu. Roş-albii se bazează în realizarea tranzacţiei şi pe dificultăţile financiare prin care trece clubul ardelean, mai mulţi fotbalişti plîngîndu-se că nu le-au mai fost achitate salariile de două luni.

"Avem nevoie de întăriri pentru că obiectivul nostru este titlul. Trebuie să aducem 2-3 jucători pentru a ne menţine pe primul loc" (Dragoş Săvulescu, preşedinte delegat Dinamo)

"După meciul de la Tîrgu Jiu, cînd m-am accidentat, Ciobi m-a sunat şi m-a încurajat. Îi mulţumesc din suflet şi îmi doresc să fie următorul meu antrenor" (Paul Pîrvulescu, mijlocaş Gaz Metan)

8.000 de euro lunar ar urma să cîştige Pîrvulescu în Ştefan cel Mare, în următorii patru ani şi jumătate

8 goluri a reuşit Pîrvulescu în cele 85 de partide disputate în Liga 1, toate pentru Mediaş

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.