Liga 1

Steaua fără stoperi » Iliev şi Geraldo intră în ultimele şase luni de contract

Geraldo şi Iliev au fost printre cei mai buni jucători ai Stelei în prima parte a sezonului

Articol de Florin Dincă  —  miercuri, 28 decembrie 2011

Steaua s-a întărit în această iarnă cu fundaşul Pandurilor, Vlad Chiricheş, dar riscă să rămînă la finalul sezonului doar cu 3 stoperi în lot.


După despărţirea de George Galamaz, transferat de U Cluj, "roş-albaştrii" se bazează din nou pe cinci fundaşi centrali: Vlad Chiricheş, Novak Martinovici, Florin Gardoş, Geraldo Alves şi Valentin Iliev. Ultimii doi mai au doar 6 luni de contract şi pot semna în orice moment cu o altă echipă dacă nu îşi vor prelungi înţelegerile.

Renunţă la Geri?
Iliev s-ar putea alege cu un nou contract datorită evoluţiilor bune din ultimul an, dar şi pentru că este unul dintre favoriţii lui Gigi Becali. Patronul Stelei îl apreciază pentru că este religios, bulgarul avînd o relaţie foarte apropiată cu duhovnicul său.

În schimb, zilele lui Geraldo la Steaua par a fi numărate. Gigi Becali dorind să scape de salariul foarte mare al portughezului. Geri primeşte 320.000 de euro pe an, mult peste plafonul de 120.000 impus de patron.

5,92 este media notelor în Liga 1 a lui Geraldo, a două din lotul Stelei după Pablo Brandan

150.000 de euro este salariul anual al lui Valentin Iliev

"Iliev va avea contract pe viaţă cu Steaua pentru că s-a gîndit la Dumnezeu după ce a salvat acea minge de pe linia porţii la şutul lui Zicu şi şi-a făcut cruce"
Gigi Becali după Steaua - ŢSKA Sofia 2-0

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.